Rörmokare Skåne

Din personliga rörfirma i Skåne

Din personliga rörfirma i Skåne

Välkommen till en modern rörmokare Malmö med lång erfarenhet av VVS. Våra kunder inkluderar allt från fastighetsägare till privatkunder i hela Skåne. Vi löser allt från ett stopp i avloppet till ett större stambyte. Välkommen att höra av dig till oss.

Vi är en rörfirma med hög kompetens som ser till att felen blir åtgärdade på rätt sätt. När det gäller vattenläckor och liknande är det viktigt att dessa åtgärdas korrekt och så snart som möjligt. Där kan du lita på oss i alla lägen.

Vi erbjuder även rörmokare akut om du har en vattenläcka eller liknande som behöver åtgärdas direkt. Ring bara vårt journummer!

Begär Offert

Gratis offert

Rörmokare Skåne med stor kundnöjdhet

Om du behöver en VVS rörmokare för ett större projekt är du varmt välkommen att skicka in en förfrågan. Vi kan då ge en första offert att ta ställning till. Vi brinner för långvariga samarbeten och har många återkommande kunder. Vi är också vana att arbeta med stora fastigheter och långa projekt. Att hålla hög kvalitet och god kundnöjdhet är två ledord som driver oss.

Begär Offert
100 % nöjd kundgaranti

100 % nöjd kundgaranti

För oss är det viktigt att du är 100% nöjd med de arbete som vi utför. Därför ingår det alltid nöjdgaranti när du anlitar oss. Om du har något att anmärka på är det viktigt att du hör a dig till oss så snart som möjligt.

Begär Offert

Från stambyten till vattenläckor

Vi har lång erfarenhet av VVS och utför allt från felsökning till renoveringar och stambyten. Det finns ingen förfrågan som är för stor eller för liten.

Vårt flexibla utbud av tjänster och vår goda tillgänglighet är två av våra största styrkor som företag i Skåne.

Om du inte har erfarenhet av rör är det bäst att inte ta sig an en eventuell läcka eller ett stopp. Låt oss som är proffs sköta det istället. Vår utbildade personal kan snabbt lokalisera ett fel och komma med rätt åtgärder.

Vår rörfirma tar uppdrag i hela Skåne så du aldrig ska behöva känna att hjälpen är långt bort.

Omdömen om rörmokare Skåne

Så tycker våra kunder

När vi köpte vårt hus ville vi göra en inspektion av alla rören. Vi kontaktade VVS Skåne som snabbt bokade in oss och kom hem och kollade. Vi har inget att klaga på.

Deniis J.
RÖRMOKARE MALMÖ

Jag fick stopp i rören hemma i lägenheten och visste inte hur jag skulle åtgärda det. VVS Skåne kom nästföljande dag och åtgärdade problemet snabbt. Jag kommer använda dem i framtiden också!

Stina A.
VVS-JOUR

Jag behövde en rörfirma som kunde installera nya rör i min bostad. Jag är mycket nöjd med VVS Skåne och kan varmt rekommendera dem till alla som behöver en rörmokare.

Karin L
RÖRLÄGGARE
Alltid en hantverkare nära till hands

Rörfirma med rätt certifikat

När du anlitar oss på VVS Skåne kan du känna dig trygg i att en rörmokare aldrig är långt bort.

Vi kan komma på allt från akuta vattenläckor till stora stambyten och anpassar oss efter dig som kund i alla lägen.

Faktum är att allt färre söker sig till klassiska hantverkaryrken som rörmokare och det kan vara skönt att veta att vi bara är ett samtal bort. Våra rörmokare Skåne har rätt kompetens att genomföra allt inom rör och VVS. Vi håller oss även uppdaterade på vad som händer i branschen.

Begär Offert