Badrumsrenovering pris

Alltid svar inom 48 timmar

Få en offert på badrumsrenovering!

Du frågar dig säkerligen vad kostar det att renovera badrum? Vi har inget fast pris renovering badrum utan skickar ut en offert för varje enskilt uppdrag. Den är självfallet helt förutsättningslös och kostnadsfri. Du bestämmer om du vill gå vidare eller inte.

Förutom badrumsrenoveringar erbjuder vi även tjänster inom rörmokeri. Vi kan laga läckor eller dra in nya rör. Om du vill ha ett rörmokare pris är du också välkommen att skicka en offert. Vi hanterar allt från små till stora projekt. Vi kan till exempel hjälpa till vid nybyggnationer eller stambyten. Kontakta oss för rörmokare priser eller mer information.

Vi har alltid konkurrenskraftiga priser utan att tumma på kvalitet och service. Hos oss får du alltid ett personligt bemötande oavsett vad det gäller. Vi ser gärna att vi ingår ett långsiktigt samarbete där vi alltid hjälper dig med VVS-relaterade tjänster. Det spelar ingen roll om du är företag eller privatperson.

✔ Få en offert på badrumsrenovering!
✔ Kompetenta och kunniga medarbetare
✔ Experter på värme och vatten

Få en offert på badrumsrenovering!
+
=
Omdömen om VVS i Skåne

Så tycker våra kunder om byggföretag Uppsala

Vi skulle riva ut hela vårt nuvarande badrum och behövde hjälp att lägga in nya rör. Vi kontaktade VVS Skåne som skötte allt enligt våra önskemål. De kan verkligen rekommenderas.

Ylva J.
KOMPLETT BADRUMSRENOVERING

Vi skulle renovera två badrum i vår villa och ville ha en pålitlig firma som kunde göra det vi önskade. VVS Skåne är fantastiskt kunniga och vi är supernöjda.

Anna K.
RENOVERING BADRUM VILLA

Vi köpte en gammal villa och ville byta rör som var slitna. Vi planerade allt tillsammans med VVS Skåne och är mycket nöjda med allting.

Rebecka F.
BYTA RÖR

Kompetenta och kunniga medarbetare

Med kundnöjdhet i fokus

Vi finns i hela Skåne och tar oss an alla uppdrag med samma engagemang och entusiasm. Hos oss står kunden i fokus oavsett om det är ett litet eller stort uppdrag. Hör av dig om du vill veta mer om badrumsrenovering kostnad eller någon annan tjänst vi erbjuder. Vi ser fram emot att höra från dig.