Badrumsrenovering Skåne

Renovera badrum Skåne tillsammans med oss

Renovera badrum Skåne tillsammans med oss

Om du är på jakt efter en firma som kan erbjuda billig badrumsrenovering utan att tumma på kvaliteten har du kommit rätt. Vi lyssnar på dina behov och önskemål och skapar ett badrum som uppfyller alla förväntningar.

Det spelar ingen roll om du vill riva ut hela badrummet och börja från grunden eller bara göra vissa ändringar, vi kan hjälpa till oavsett. Vi har lång erfarenhet av att renovera badrum Skåne och ser till att allt blir klart enligt överenskommelse.

Vi kan leverera badrumsrenovering Malmö och resten av Skåne. Vi anpassar oss efter dig och dina förutsättningar med andra ord.

Begär Offert

Gratis hembesök

Badrumsrenovering Skåne på dina villkor

När du planerar ett nytt badrum är det mycket som ska falla på plats. Vi gör gärna ett första hembesök där vi får se utrymmet och höra mer om dina planer. Du kan även kontakta oss via formuläret om du vill ha en första offert. Priset baseras på vad som ska göras och hur stort utrymme som ska renoveras. Tillsammans tar vi vara på alla möjligheter.

Begär Offert
Certifierade på våtutrymmen

Certifierade på våtutrymmen

När det kommer till badrumsrenovering är det viktigt att alla rördragningar och installationer görs av en fackman. Ett felaktigt arbete kan leda till stora vattenskador. Våra medarbetare är certifierade för våtutrymmen och ser till att allt går rätt till från första början. Du kan lita på oss!

Begär Offert

Vi är experter på badrum

Under våra år som aktiva har vi renoverat en rad olika badrum i olika stilar, storlekar och med olika förutsättningar.

Vi lyssnar alltid på våra kunder och kombinerar vår expertis med dina önskemål för att skapa det perfekta badrummet.

Innan vi sätter igång skapar vi oss alltid en tydlig bild av vad som kund är ute efter. Sedan kommer vi med anpassningar och idéer om vi tror skulle fundera. När alla parter är nöjda sätter vi igång med själva renoveringen.

Vi kan renovera badrum Skåne med totalentreprenad tack vare våra proffsiga kontakter runt om i landskapet.

Omdömen om badrumsrenovering Skåne

Så tycker våra kunder

Vi ville renovera vår gamla gästtoa som var väldigt sliten. Tillsammans med VVS Skåne tog vi fram en riktigt bra plan och vi är så nöjda. Nu är det ett av våra favoritrum.

Johanna K.
BADRUMSRENOVERING VILLA

Jag och frun beslutade oss för att slå ut en vägg och göra ett större badrum. Vi behövde hjälp med rör och andra delar vilket VVS Skåne skötte exemplariskt. Vi kan verkligen rekommendera dem!

Tore S.
VVS SKÅNE

När vi skulle renovera badrummet kunde vi göra mycket själva förutom det vi inte var auktoriserade till. Där tog vi hjälp av VVS Skåne som är mycket effektiva och professionella.

Soraya L.
RENOVERA BADRUM
Vi har rätt kompetens

Renovera badrum Skåne med alla nödvändiga certifikat

Här på VVS Skåne har vi kompetens och certifikat att genomföra alla typer av renoveringar i våtutrymmen som tvättstuga och badrum.

Vi ser till att jobbet blir korrekt utfört och att du får ett hållbart resultat som du kan lita på.

Vi vill alltid vara ditt förstaval när du planerar en badrumsrenovering Skåne. För oss är det viktigt att du inte behöver vänta någon längre tid på att arbetet ska sätta igång. Därför försöker vi alltid boka in en första träff så snart som möjligt. Vi är också noga med att leverera enligt tidsplan och ha en transparent dialog.

Begär Offert